BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 7 December 2011

hati yang kau sakiti

                 
Firstly lah nak  tanye pendapat  korg , perlu ke kite nak sakitkan hati org if org tuh ade buad salah kat kite ? means mcm balas dendam lah . perlu ke kite nak balas dendam kat seseorg yg kite dah kenal lame then nak balas dendam  atas kesilapan yg pernah dye buad dulu ? thinking ???? if org tuh special dalam hidup kite then kite dah syg dye , dh anggap dye yg terbaek dalam hidup , tup ! tup ! mcm tuh perangai dye .  korg tak rase sedih ker ? dah syg nih tapi lastlast mcm tuh dye buad kat kite , memang tersangat sakit hati kan . yelah bile dah sayang kite nak lah perhatian  means caring , loving , hornestly tapi ... hmm ntah lah nak cakap mcm mane just allah je yg tahu mcm mane perasaan aku sekarang . if rase tak sayang , rase mcm ta penting lagi dalam hidup dye okayy terus terang  for what nak simpan segale bagai nih , tade makne puns nak simpan , right ?  okay lah dah malas nak taip benda alah nih lagi , nak membebel tade sape nak dengar .  simpan jer dah sampai mase nati tunggu meletup je lah HAHA  :D



Sajer aku letak pics nih , haiwan yg tade akal fikiran mcm manusia  nih puns still syg kan  pasangan and anakanak dye sendiri,  nih kan manusia ?  renungrenung lah sendiri :P
                                                                                                                                                                                         

0 comments: