BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 7 December 2011

twinsess CAPITAL A

 twinsess ? yeah twinsess tuh twins saje menambah nambah sess kat belakang tuh haha , gatal nak menaip mcm tuh la kan .ehh chopchop anis ade twins ker ? sapesape ? ha dulu kat sekolah puns ade twins , twins dulu si azzafirahroslan alah dutdut tuh takan tak kenal kudd :D tapi tuh zaman sekola then dah habis sekolah kitorg dipisahkan , HAHA , almaklum lah belaja , sekarang kat kolej kite ade twins baru hikhok , jgn jeless ^_^ ade pulak mcm tuh ? ade jer lah korg je tade kan kan kan , okay dah tade senyap kayh jgn nak cakap banyak pulak , sekarang twins baru kite nih name dye AIDATULMAZNI , wahh besar gitu name dye , haha , saje buad besarbesar biar korg tahu sape twins aku . hikhik , first aku jumpe dye mase mulemule masuk kolej dulu lah , dye dtg ruma aku , aku nampak dye then dye puns nampak , eh memang lah nampak dah masingmasing ade mate kaan , ape sengal lah minah nih * haha , then tegur lah sekolah ski eyh ? aah , dah suda rupe nye jumpe kawans satu sekola tapi tak pena bertegur haha . pape ntah kan , aida ni jugak seorg yg periang , sgtsgt lah periang , peramah jugak tapi peramah yg teramat sgt , sume org yg dye tak kenal pun ditegor nye , aidaida . dye juga seorang yg baik , wahh baik , puji nih puji nih , haha , yer saye ikhlas puji awak nih , sgtsgt baik auw , ha sebab kenape kite panggil dye twins kite sebab bufday kite ngan dye same , huhu , jgn jeless haha . then disebabkan tuh kitorg rapat , always share masalah ngan dye . 
    * hope persahabatan kite kekal sampai akhirnye awakk , syg awakk kawans . 

hati yang kau sakiti

                 
Firstly lah nak  tanye pendapat  korg , perlu ke kite nak sakitkan hati org if org tuh ade buad salah kat kite ? means mcm balas dendam lah . perlu ke kite nak balas dendam kat seseorg yg kite dah kenal lame then nak balas dendam  atas kesilapan yg pernah dye buad dulu ? thinking ???? if org tuh special dalam hidup kite then kite dah syg dye , dh anggap dye yg terbaek dalam hidup , tup ! tup ! mcm tuh perangai dye .  korg tak rase sedih ker ? dah syg nih tapi lastlast mcm tuh dye buad kat kite , memang tersangat sakit hati kan . yelah bile dah sayang kite nak lah perhatian  means caring , loving , hornestly tapi ... hmm ntah lah nak cakap mcm mane just allah je yg tahu mcm mane perasaan aku sekarang . if rase tak sayang , rase mcm ta penting lagi dalam hidup dye okayy terus terang  for what nak simpan segale bagai nih , tade makne puns nak simpan , right ?  okay lah dah malas nak taip benda alah nih lagi , nak membebel tade sape nak dengar .  simpan jer dah sampai mase nati tunggu meletup je lah HAHA  :D



Sajer aku letak pics nih , haiwan yg tade akal fikiran mcm manusia  nih puns still syg kan  pasangan and anakanak dye sendiri,  nih kan manusia ?  renungrenung lah sendiri :P