BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 7 December 2011

twinsess CAPITAL A

 twinsess ? yeah twinsess tuh twins saje menambah nambah sess kat belakang tuh haha , gatal nak menaip mcm tuh la kan .ehh chopchop anis ade twins ker ? sapesape ? ha dulu kat sekolah puns ade twins , twins dulu si azzafirahroslan alah dutdut tuh takan tak kenal kudd :D tapi tuh zaman sekola then dah habis sekolah kitorg dipisahkan , HAHA , almaklum lah belaja , sekarang kat kolej kite ade twins baru hikhok , jgn jeless ^_^ ade pulak mcm tuh ? ade jer lah korg je tade kan kan kan , okay dah tade senyap kayh jgn nak cakap banyak pulak , sekarang twins baru kite nih name dye AIDATULMAZNI , wahh besar gitu name dye , haha , saje buad besarbesar biar korg tahu sape twins aku . hikhik , first aku jumpe dye mase mulemule masuk kolej dulu lah , dye dtg ruma aku , aku nampak dye then dye puns nampak , eh memang lah nampak dah masingmasing ade mate kaan , ape sengal lah minah nih * haha , then tegur lah sekolah ski eyh ? aah , dah suda rupe nye jumpe kawans satu sekola tapi tak pena bertegur haha . pape ntah kan , aida ni jugak seorg yg periang , sgtsgt lah periang , peramah jugak tapi peramah yg teramat sgt , sume org yg dye tak kenal pun ditegor nye , aidaida . dye juga seorang yg baik , wahh baik , puji nih puji nih , haha , yer saye ikhlas puji awak nih , sgtsgt baik auw , ha sebab kenape kite panggil dye twins kite sebab bufday kite ngan dye same , huhu , jgn jeless haha . then disebabkan tuh kitorg rapat , always share masalah ngan dye . 
    * hope persahabatan kite kekal sampai akhirnye awakk , syg awakk kawans . 

0 comments: