BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 23 October 2011

Everything wif you

huhu :)
ngee

hoho

Sepanjang anys couple dgn  dye , banyak sgt moment yg anys  tak bole lupe , pahit manis suke duke masam sume ade , hehehe , yer sume percintaan tak semestinye indah , ade jugak yg pahit , ade jugak yg manis . cukup sekadar anys dapat luahkan . anys tahu selame nie dye cukup sabar dgn karenah anys yg double triple melampau . time to anys rase besala sgt .yer very very stu*** lah . anys nie bukan gf yg baik . hmm after kejadian to anys rase sgtsgtsgt bersala . kadangkadang anys gaduh but is normal setiap perhubungan pasti ade salah faham ,  but if kite betul syg kan seseorang , buang lah ego and tolak ansur . memang anys kadang ego + ego . anys nafikan to sume . yg penting to sume dulu . sekarang anys dah berubah ! kenape anys baru berubah sekarang ? sebab anys baru dapat hidayah HAHA . nope ! anys rase bermula skrg memang patut anys berubah dan berfikiran dewasa + matang . kan ? pergaduhan yg dulu anys jadikan pengajaran . semalam 7/8/2011 anys luahkan sume yg terbuku dan terbatu dlm hati anys nie . anys harap sgt dye paham and berubah . if satu hari naty anys dan dye tade jodoh . anys akn syg dye porever and ever . syg to takan hilang dlm hati anys . really , dulu anys just berangan kan best dpt kapel satu sekola . satu kelas . satu tempat keje . and satu kolej ! ngeee~ ta sangke angan anys akhir nye jadi kenyataan . bagi anys memang satu kenangan yg ta bole anys lupe , tapi tak tahu lah bagi dye maybe normal kud and biase je . sekola smk sg kapar indah , kelas 5a2 , keje d bubbleteabuzz , kolej pusrawi international college of medical science ( picoms ) , rase sgt bertuah and bersyukur sgtsgt . btw banyak lagi anys nak cite . next time anys cite lgy kay . papai J >3

0 comments: